Nestkast koolmees

Broeden dag drie

Tabel koolmees


Vandaag verlaat vrouw koolmees net als gisteren ongeveer om het halfuur de nestkast. Ze blijft vandaag wel vaker iets langer weg, maximaal 15 minuten. Het is vandaag ook warmer dan gisteren. Het is vandaag de derde dag dat vrouw koolmees aan het broeden is. De broedduur van een koolmees is dertien tot vijftien dag. Nog even geduld dus!

Wanneer vrouw koolmees van haar uitje terug komt bij het nest heeft ze nog steeds regelmatig zacht nestmateriaal bij zich. De haren van mijn hond zijn erg in trek. Vanmiddag had ze een grote hoeveelheid in één keer verzameld. Wel handig een koolmees die in je tuin leeft en de haren van de hond opruimt. Man koolmees heeft zich vandaag ook laten zien in de nestkast. Hij kwam vrouwkoolmees wat te eten brengen.

Vrouw koolmees ruimt de tuin op door hondenharen te verzamelen
Man koolmees komt wat te eten brengen

Volgend bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *